GRIP&GLANS
voor organisaties

Ervaringen

Op deze pagina leest u hoe verschillende organisaties in Nederland profiteren van onze samenwerking. Ontdek hoe GRIP&GLANS hen ondersteunt bij het verbeteren van zelfmanagementvaardigheden en het welzijn van hun leden of cliënten. Deze verhalen tonen de positieve impact en de succesverhalen van organisaties die onze cursussen implementeren en de blijvende voordelen die zij zien. Laat u inspireren door hun ervaringen en ontdek wat GRIP&GLANS voor uw organisatie kan betekenen!

Ervaringen

Projectmanager

“Nou, ik vind dat ze alles eruit moeten knikkeren, behalve sport, en dit moeten doen. Natuurlijk vind ik alle andere dingen die opgezet zijn vanwege sociale contacten, ontmoetingsmogelijkheden en tijdsbesteding belangrijk, maar dat kunnen mensen wel zelf organiseren en dit is wat je niet snel zelf organiseert en waar je juist als organisatie een mooie rol in kunt spelen”

Manager verzorgingstehuis

“Het heeft een andere waarde. Je kan een heleboel dingen voor de gezelligheid doen, maar hier zit ook wel diepgang in. Daar zie ik wel verschillen. Ze moeten even aan het werk. Het is niet zo van...goh je hebt een activiteit en je laat het gebeuren, maar je moet er ook zeker iets voor doen”

Manager welzijnsorganisatie

“GRIP&GLANS voegt iets toe aan ons bestaande aanbod. Juist omdat het zo effectief werkt. We hebben meerdere scenario’s om met ouderen te werken en dit is gewoon een hele goede”

Projectleider

“Mooie aanvulling in ons bestaande aanbod. Gaat om versterken van eigen kracht. Dit is belangrijk”

Manager welzijnsorganisatie

“Er zijn niet zoveel methodieken die zo onderbouwd zijn en uitgewerkt zijn, dus ik ben er heel positief over”