GRIP&GLANS
Cursus volgen

Ervaringen

Op deze pagina delen deelnemers hun persoonlijke verhalen en de positieve veranderingen die zij hebben ervaren door onze cursussen. Lees hoe GRIP&GLANS hen heeft geholpen om meer grip op hun leven te krijgen, hun welzijn te verbeteren en een sterkere verbinding met anderen te vinden. Deze inspirerende ervaringen laten zien hoe onze programma's een verschil kunnen maken in het dagelijks leven. Laat u inspireren door de reis van anderen!

Anonieme cursist

“De GRIP&GLANS cursus heeft mijn leven echt veranderd. Voorheen voelde ik me vaak eenzaam en had ik het gevoel dat ik geen controle meer had over mijn eigen leven. Dankzij de cursus heb ik geleerd hoe ik beter voor mezelf kan zorgen en hoe ik weer grip kan krijgen op mijn dagelijks leven. De steun van de groep en de praktische tips van de docenten hebben me enorm geholpen.”

Anonieme cursist

"Ik was sceptisch toen ik me aanmeldde voor de GRIP&GLANS cursus, maar het bleek een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. De oefeningen en discussies hebben me inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en hoe ik dit kan veranderen om gelukkiger te worden. Het gevoel van verbondenheid met de andere deelnemers was ook heel waardevol."

Anonieme cursist

"De GRIP&GLANS cursus heeft me laten zien dat ik niet de enige ben die worstelt met gevoelens van eenzaamheid en gebrek aan controle. De praktische handvatten en de positieve benadering hebben me geholpen om mijn leven een positieve draai te geven. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en zou het iedereen aanraden."