GRIP&GLANS
voor organisaties

Een GRIP&GLANS organisatie worden?

Is jouw organisatie enthousiast en zouden jullie graag G&G-cursussen willen geven? Dat kan! We werken met een licentie en wanneer je als organisatie de licentie hebt, mag je de G&G-cursus geven in jouw gemeente. Met de licentie mag gebruik gemaakt worden van het productaanbod van GRIP&GLANS:

  • Deelname aan het nascholingsaanbod; Er vinden jaarlijks Kennisbijeenkomsten en webinars plaats.
  • Deelname aan ervaringsbijeenkomsten (ervaringsgericht leren) bij u in de buurt;
  • Als de docenten bij de GRIP&GLANS-organisatie de juiste scholing hebben gevolgd en er verder aan de (scholings)eisen wordt voldaan dan:
  • Mag uw organisatie zich een G&G-organisatie noemen (inclusief vermelding op de website) en mogen de docenten gebruik maken van de G&G-handleidingen.
  • Krijgt de organisatie toegang tot de beschikbare digitale en ondersteunende materialen zoals promotiematerialen, formulieren groepscursus, informatie over de implementatie, modules voor specifieke doelgroepen etc

Iedere twee jaar vindt een borgingsbijeenkomst plaats. In deze bijeenkomst wordt gezamenlijk geëvalueerd over de ervaringen met en de implementatie van GRIP&GLANS. Daarnaast wordt vooruitgekeken naar hoe GRIP&GLANS in de toekomst geborgd kan blijven binnen uw organisatie. Gewenste aanwezigen vanuit uw organisatie zijn het management (of een afgevaardigde vanuit het management), de GRIP&GLANS-coördinator en de opgeleide docenten. De eerste borgingsbijeenkomst vindt ongeveer 1,5 tot 2 jaar na ondertekening van deze offerte plaats. GRIP&GLANS neemt contact met u op om deze bijeenkomst in te plannen.

Voor meer informatie stuur gerust een mail naar info@gripenglans.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan.