Aan deze website wordt momenteel gewerkt

GRIP&GLANS-team.

Ontmoet het Diverse Team van Grip&Glans

Ons team bij Grip&Glans bestaat uit gepassioneerde individuen met diverse achtergronden en expertisegebieden. Van ervaren life coaches en psychologen tot onderzoekers in zelfmanagement, wij bundelen onze krachten om jouw reis van zelfontwikkeling te begeleiden. Ieder van ons deelt een diepgewortelde toewijding aan het verbeteren van persoonlijke regie en welzijn. Wij geloven in een inclusieve aanpak en zijn trots op de verscheidenheid aan perspectieven binnen ons team. Samen zetten we ons in om je te ondersteunen bij het bereiken van een geëmancipeerd en vervuld leven. Leer ons kennen en ontdek hoe wij jou kunnen inspireren op je pad naar zelfverbetering.

Nardi Steverink
Programmaleider
Hoe leven mensen gezond en gelukkig? Wat kunnen we zelf hierin doen? Wat kunnen we voor elkaar doen? Wat kan de samenleving doen? Met de antwoorden op deze vragen kunnen we samen werk maken van “grip” en “glans” voor zoveel mogelijk mensen.

Amber Veilings
Onbekend

Nieske van Sichem
Trainer

Henrike Elzen
Trainer

Mattie Oostra
Trainer

Judith van der Meche
Trainer

Martine Goedendorp
Onbekend

Margreet Drost
Office manager

Annelot Venema
Office medewerker

Interventies.
Binnen het GRIP&GLANS® Programma zijn tot nu toe twee interventies ontwikkeld, die wetenschappelijk zijn geëvalueerd en effectief gebleken: De GRIP&GLANS-groepscursus en de GRIP&GLANS-huisbezoeken.

Bekijk Interventies