Aan deze website wordt momenteel gewerkt

Aanvullende diensten

GRIP&GLANS biedt verschillende diensten aan om GRIP&GLANS-organisaties te ondersteunen bij de implementatie van het programma.

  1. Plan van aanpak voor implementatie: Tijdens een (online) bijeenkomst worden de voorwaarden voor een succesvolle implementatie van GRIP&GLANS met de GRIP&GLANS-organisatie in spé doorlopen. Dit wordt mede gedaan aan de hand van een vragenlijst die de afgevaardigde van uw organisatie voorafgaand aan het gesprek invult. Aan het gesprek kunnen op te leiden professionals en andere relevante personen deelnemen. Het gesprek wordt geleid door een medewerker van GRIP&GLANS.

  2. Introductiebijeenkomst: Tijdens een introductiebijeenkomst worden alle betrokkenen (zoals: welzijnsprofessionals, management en externe toeleiders) geïntroduceerd in GRIP&GLANS. Deze bijeenkomst wordt door een medewerker of trainer van GRIP&GLANS verzorgd. De organisatie van deze bijeenkomst wordt gedaan door de aangestelde GRIP&GLANS-coördinator van uw organisatie.

  3. Tussenevaluatie: Is er behoefte aan een tussenevaluatie? Ook dit is mogelijk. Bijvoorbeeld met de GRIP&GLANS-coördinator en de opgeleide docenten binnen uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met GRIP&GLANS.

  4. Centrale training: Professionals die werkzaam zijn bij GRIP&GLANS-organisaties en opgeleid willen worden in GRIP&GLANS kunnen deelnemen aan de centrale tweedaagse docententrainingen. Meer informatie over deze trainingen vindt u hier.

Wilt uw organisatie gebruik maken van bovenstaande diensten? Stuur dan een e-mail naar info@gripenglans.nl, bel naar 050 363 3311 of vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.

Contactformulier