Aan deze website wordt momenteel gewerkt

Deelnemers

Ervaringen van deelnemers

Benieuwd wat deelnemers van GRIP&GLANS groepscursus vinden? Lees het hier!

  1. "GRIP&GLANS kwam voor mij op het juiste moment, op de juiste timing"

  2. "Ik was doelloos bezig, maar neem nu weer het initiatief om met vriendinnen dingen te doen en ik ben lichamelijk actiever geworden. Ik ben er zelfverzekerder door geworden en geniet weer van de kleine dingen in het leven"

  3. "Je bent veel meer mans, na de cursus GRIP&GLANS"

  4. "Ik ben door het volgen van de cursus bewuster geworden en denk dat het voor veel vrouwen net het duwtje in de rug kan zijn om weer op het goede spoor te komen"

  5. "Door de cursus ben ik gaan beseffen dat ik eigenlijk heel rijk ben"

  6. "Ik durf nu voor mij moeilijke initiatieven te ontplooien, wat ik als een verrijking ervaar"

  7. "Je moet er zelf iets van maken en deze cursus heeft mij ondersteund dat te doen. Ik ben er flink van opgeknapt. Je wordt gedwongen na te denken over leuke dingen in je leven, waar je normaal aan voorbijgaat"

  8. "Hoewel enkele andere deelnemers de cursus echt nodig hadden en ik het voor mezelf enkel als leuke nuttige tijdbesteding zag, heb ik het uiteindelijk toch als enorm waardevol ervaren. Ik heb nu een andere kijk op mijn situatie. Uiteindelijk ben ik gewoon een bevoorrecht mens en kan mijn problemen beter relativeren. Ik heb nu een groep mensen om me heen waar ik op terug kan vallen wanneer nodig. Daar ben ik dankbaar voor."

Interventies

Binnen het GRIP&GLANS® Programma zijn tot nu toe twee interventies ontwikkeld, die wetenschappelijk zijn geëvalueerd en effectief gebleken: De GRIP&GLANS-groepscursus en de GRIP&GLANS-huisbezoeken.

Bekijk Interventies