Aan deze website wordt momenteel gewerkt

Organisaties

Ervaringen uit organisaties

Benieuwd wat managers en beleidsmakers van de GRIP&GLANS groepscursus vinden? Lees het hier!

  1. "Nou, ik vind dat ze alles eruit moeten knikkeren, behalve sport, en dit moeten doen. Natuurlijk vind ik alle andere dingen die opgezet zijn vanwege sociale contacten, ontmoetingsmogelijkheden en tijdsbesteding belangrijk, maar dat kunnen mensen wel zelf organiseren en dit is wat je niet snel zelf organiseert en waar je juist als organisatie een mooie rol in kunt spelen."

  2. "Het heeft een andere waarde. Je kan een heleboel dingen voor de gezelligheid doen, maar hier zit ook wel diepgang in. Daar zie ik wel verschillen. Ze moeten even aan het werk. Het is niet zo van...goh je hebt een activiteit en je laat het gebeuren, maar je moet er ook zeker iets voor doen."

  3. "GRIP&GLANS voegt iets toe aan ons bestaande aanbod. Juist omdat het zo effectief werkt. We hebben meerdere scenario’s om met ouderen te werken en dit is gewoon een hele goede."

  4. "Mooie aanvulling in ons bestaande aanbod. Gaat om versterken van eigen kracht. Dit is belangrijk."

  5. "Er zijn niet zoveel methodieken die zo onderbouwd zijn en uitgewerkt zijn, dus ik ben er heel positief over."

  6. "Het idee achter de GLANS cursussen is hetgeen je in de WMO wilt nastreven."

  7. "Als je het hebt over de wat kwetsbaardere ouderen die het moeilijk vinden de weg naar de wijk te vinden, doordat zij bijvoorbeeld wat in een sociaal isolement zitten, is het een hele goede cursus om deze mensen te leren hoe je sociale contacten aangaat en onderhoudt. Hoe breng je structuur in je leven en een zinvolle dagbesteding. Wij zijn er wel heel erg van gecharmeerd."

Werken met GRIP&GLANS

Wilt u binnen uw organisatie ook met GRIP&GLANS werken? Vul dan voor meer informatie onderstaand contactformulier in.

Contactformulier